Info

Het evenement vindt plaats op maandag 5 april 2021 en de inschrijving start op 5 november 2020. De bedoeling is dat het evenement jaarlijks gaat terugkeren op paasmaandag.

Inschrijving staat open voor bedrijven, overheidsinstanties, zorginstellingen en verenigingen, maar bovenal voor iedereen die sportief bezig wilt zijn voor een ander. Na de estafettemarathon is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje ervaringen te delen en te netwerken.

Je doet als team mee aan de Rosa-Run, maar ook individuen kunnen zich inschrijven. Op basis van de individuele inschrijvingen stelt de organisatie evenwichtige teams samen. Geef daarom bij de inschrijving duidelijk aan of je een ervaren of beginnende loper bent en welke afstand je denkt af te kunnen leggen.

De opbrengst van de Rosa-Run gaat naar Bijzonder in Beweging. Deze stichting organiseert beweegactiviteiten voor mensen met een verstandelijke beperking in Limburg.

De teams die meedoen bestaan uit minimaal vier en maximaal tien hardlopers die samen proberen om 42 kilometer binnen vier uur te voltooien. Het parcours met een lengte van ongeveer 1,55 kilometer gaat volledig door de historische binnenstad van Sittard. Voorwaarde is dat elk team een buddy van Bijzonder in Beweging in zijn midden heeft die een (met het team nader te bepalen) gedeelte van het parcours mee loopt.

Let op: Deze buddy maakt geen onderdeel uit van het prestatie-element. De buddy kan onder begeleiding een of meerdere ronde lopen of een andere neventaak hebben terwijl zijn of haar team gewoon door gaat met hun estafette-marathon. Alleen de gelopen ronde van de (prestatie)lopers tellen dus mee voor de estafette-marathon.
Mochten hier nog vragen over zijn neem dan contact op met: info@rosa-run.nl